Щодня ми переживаємо, коли бачимо, як швидко пустіють полиці і шукаємо можливості щоб допомогати далі. Кожна фура – це результат роботи наших друзів – партнерів і нашого гуманітарного штабу!
Наш основний гуманітарний штаб наразі знаходиться в Новоград-Волинському районі. Саме тут на сьогодні знайшли прихисток близько 10 тис. переселенців і ця кількість щодня збільшується.
Це люди з Гостомеля, Житомира, Овруча, Малина, Коростеня, Макарова, Ірпеня, Бучі, Києва, Чернігова та з інших міст і селищ, які постраждали від війни.
Кожна сім’я і окрема людина має свою історію болю, глибоке людське горе, яке неможливо виміряти будь-якими критеріями.
За останні 3 тижні в рамках спільної благодійної ініціативи допомогу отримали:
✅ 440 переселенців та людей, які опинились за межею бідності через війну;
✅ 10 підрозділів наших збройних сил;
✅ 8 громад та селищних рад, де зараз проживає близько 2000 переселенців.
Крім того нами організовано розвезення продуктових та гігієнічних наборів для родин і дітей з Овруцького, Коростенського, Малинського, Житомирського районів, які постраждали внаслідок війни та передано медикаменти і хірургічне обладнання в госпіталь міста Охтирка, що на Сумщині.
Це важка робота багатьох людей, які власними ресурсами привозять, розвантажують, сортують, обліковують, збирають потреби та видають допомогу за покликанням серця!
Кожен з них, є героєм на своєму місці, оскільки продовжує робити велику справу у допомозі людям: Артур Загривий, Валерій Корсун, Наталія Нагорна, Катерина Гладунова, Владислава Нестеренко, Ольга Вишетравська, кожен волонтер, кожен наш соціальний працівник і звісно ж наші польські друзі! Це наша неймовірна команда, яка працює заради життя!
І так до перемоги!??