Соціальний працівник Благодійний фонд Нехай твоє серце Б’ється – 100% LIFE Zhytomyr Region – Рустам Абдулкадиров, який є також і регіональним консультантом БО «FREE ZONE», спільно з Філією ДУ «Центр пробації» у Житомирській області надає допомогу засудженим, які після звільнення з установ виконання покарань не мають постійного місця проживання.
Так 20.06.2023 року із Коростенської виправної колонії (№ 71) було звільненого засудженого, який не спроможний самостійно пересуватися. Йому було надано соціальні послуги зі сприяння у адаптації та соціалізації. Після чого його супроводили до відокремленого підрозділу ГО «Милосердя» – Комплексного закладу соціального захисту для осіб, що потрапили в складні життєві обставини”, де засуджений матиме можливість тимчасового проживання.
БФ “Нехай твоє серце б’ється” вже довгий час працює із засудженим особами, які опиняються у складних життєвих обставинах. Робота наших соціальних працівників та стале партнерсво дарує нову надію та можливість для позитивного перезавантаження та соціалізації звільнених осіб.