Посилення взаємодії та подальші напрямки співпраці у напрямку підтримки закладів охорони здоров’я Житомирщини в умовах війни обговорили під час зустрічей в Житомирській ОДА на минулому тижні.
Команда Фонду разом з Наталією Остапченко, заступницею начальника військової адміністрації та керівним складом департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної адміністрації спланували вектор дій щодо подальшої взаємодії.
У планах БФ Благодійного фонду “Нехай твоє серце б’ється”/100% Life –забезпечення усіх закладів охорони здоров’я Житомирської області харчовими продуктами до кінця 2023 року в межах партнерства з всесвітньою продовольчою програмою. А це суттєва підтримка та допомога в цей надважкий час для нашого регіону.
Того ж дня з робочим візитом до Житомира завітали представники
United Nations World Food Programme, WFP.
Разом з Наталією Нагорною відвідали Зарічанську обласну психіатричну лікарню №1 та Тетерівський дитячий будинок – інтернат Житомирської обласної ради. Дякуємо директорам та працівникам закладів за організацію прийому нашої делегації.
Ці та багато інших закладів охорони здоров’я отримують гуманітарну допомогу (продукти харчування) від БФ «Нехай твоє серце б’ється»/100%Life.
Метою візиту було встановити нагальні потреби в необхідних продуктах харчування для забезпечення харчоблоків закладів.
«Життя та здоров’я людей – найбільша цінність. Тому допомога закладам охорони здоров’я завжди в пріоритеті. Налагодження співпраці з закордонними партнерами та закладами охорони здоров’я – стратегічно важливо. Разом нам вдасться більше.» – коментує Наталія Нагорна.