Карантин продовжується. Моторошних новин все більше. Люди панікують,ціни злітають вгору,засобів профілактики нема…
Але нам,соціальним працівникам Благодійного фонду “Нехай твоє серце б’ється”,все одно виходити на передову… Кожен день ми працюємо над тим, щоб у наших пацієнтів лікувальний процес був безперервним. Дехто навіть не розуміє чому то є важливо. Справа в тому,що хворі на ВІЛ отримують дуже специфічне лікування – його вони мусять вживати ПОЖИТТЄВО,не пропускаючи ні єдиного дня. Вживати ліки треба в один і той же час.Тільки тоді захворювання стає хронічним,а не смертельним. Отримати такі ліки можна тільки в спеціалізованих закладах( мова йде про Житомирську область), а саме КНУ«Обласний медичний спеціалізований центр» відділення для профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІДом. Соціальні працівники БФ «Нехай твоє серце б’ється» разом з лікарями, піклуючись про безперервність послуг для наших пацієнтів в умовах карантину,організували передачу АРТ тим,хто не має змоги приїхати за ліками, бо ж карантин… Передаємо ліки Новою

Поштою по всій області та за її межі (дивлячись де знаходиться клієнт). Працюємо в посиленому режимі,відправки ліків по 2 рази на день 10-20 осіб!!Дуже важко та непросто,особливо при нестачі профілактичних засобів(масок,антисептиків ,рукавичок тощо). Соціальні працівники пенітенціарної системи також не залишаються осторонь і продовжують забезпечувати ліками ув’язнених навіть в умовах карантину.
Звертаємось до наших пацієнтів та клієнтів: Шановні!Будь ласка!Бережіть себе і нас – медиків,соціальних працівників – коли приходите в центр ОБОВ’ЯЗКОВО НАДЯГАЙТЕ МАСКУ!!! ТОДІ ВСІ МИ БУДЕМО ЗДОРОВІ І ВСЕ ПОДОЛАЄМО!