Відбулась зустріч з нальником філії Центру пробації з консультантом із соціальної роботи БФ “Нехай твоє серце б’ється” та представником БО “Free Zone”
Козлов Костянтин надав інформацію щодо діяльності організації БО «FREE ZONE» в Житомирській області та повідомив про результати проведення аналізу потреб серед людей, що готуються до звільнення та людей, що вже звільнились.
Начальник філії Центру пробації -Бобриньов Анатолій наголосив, що філія ДУ «Центр пробації» у Житомирській області працює в штатному режимі. Зауважив, що люди, які звільняються, переважно не мають куди їхати, оформлюють статус ВПО та потребують допомоги. Філія ДУ «Центр пробації» готові до співпраці з благодійними організаціями стосовно допомоги людям, які звільняються з місць позбавлення волів Житомирськкій області.
Консультант із соціальної роботи Благодійного фонду “Нехай твоє серце б’ється” зауважив , що після початку повномасштабного вторгнення Фонд продовжив роботу з ув’язненими у рамках проєкту “100 відсотків життя”, тому люди, що звільняються або готуються до звільнення не залишилися поза увагою.