04 червня, в Житомирська ОДА відбулося  Засідання обласної ради з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу,

в якому прийняла участь директорка Благодійного фонду “Нехай твоє серце б’ється” /заступник голови координаційної ради – Наталія Нагорна.
Засідання пройшло під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юрія Оханського, секретаря обласної ради з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ – Максима Кутишенка, директора Департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації – Мошківської Світлани, за участі керівників профільних структурних підрозділів ОДА, громадських організацій та представників ключових груп.
Під час засідання Наталія Нагорна презентувала соціально значущі досягнення Благодійного фонду «Нехай твоє серце б’ється» за 2020 рік. Розповіла про реалізацію послуг з догляду та підтримки ЛЖВ, профілактики ВІЛ для ключових груп за рахунок державного бюджету в рамках Плану переходу ( 20-50-80). Та наголосила на важливості надання послуг з ВІЛ/ТБ у рамках розширеного пакету за кошти обласного та місцевих бюджетів.
Крім цього, було обговорено ряд важливих питань, що стосуються протидії туберкульозу та СНІДу в умовах пандемії Covid.
На заключному етапі засідання було затверджено план роботи обласної ради на 2021 рік.

,