Волонтери благодійного фонду «Нехай твоє серце б’ється» спільно з представниками патрульної поліції провели інформаційно-просвітницьку акцію «Біла стрічка», під час якої вони спілкувалися з Житомирянами, роздавали інформаційні матеріали та дарували символічні сувеніри. 
Мета акції – вкотре привернути увагу людей до проблематики домашнього насилля, надати інформацію щодо законодавчої бази стосовно профілактики та протидії гендерно-зумовленому насильству, а також надати контакти установ, служб, громадських організацій, які можуть допомогти у випадку домашнього насильства.
(White ribbon) Біла стрічка є символом проти всіх форм насильства, а серце символ справжнього кохання і турботи один про одного, саме тому кожен учасник акції отримав символічні подарунки і тим самим підтримав ідею «За кохання без насилля».
Висловлюємо подяку представникам Патрульна поліція Житомирської областіУправління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської радиДепартамент АПР та економічної політики Житомирської ОДА, які підтримали ініціативу і взяли участь у заході.
Проведення акції «Біла стрічка» в Житомирі вдалося реалізувати в рамках проекту, що впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF), проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.