Мотивуючі виступи, зустріч з людьми, які надихають, творять, змінюють світ на краще. Представники Житомирщини неймовірно горді, що є частиною команди, що створює все значуще і доленосне заради основної цінності – людського життя! –  саме такими словами  на своїй сторінці у Facebook директор Благодійного фонду «Нехай твоє серце б’ється» Наталія Нагорна описала участь у заході.

     Захист прав та інтересів пацієнтів  України  відбувався не просто і навіть досі існує ряд проблем що потребують вирішення, проте завдяки згуртованій щоденній роботі 2018 рік став дійсно знаковим для представників Мережі “100%life”. Відкриття першої в світі сучасної клініки “100%life”, запуск мобільного додатку «HIV TEST», налагодження нових зав’язків, запуск нових проектів та використання сучасних технологій в повсякденній роботі заради збереження життя – такими стали пріоритетні меседжи цьогорічної конференції.

     Кожен Житомирянин вже отримав можливість анонімного тестування на ВІЛ за допомогою мобільного додатку, тепер в планах забезпечити кожного пацієнта можливістю отримання якісного лікування у будь-яке місце без додаткових затрат, а в подальшому і придбання ліків за собівартістю та гарантією якості із адресною доставкою.

     Команда Житомирщини активно працює над здійсненням проектів Мережі в регіоні та забезпечує ефективну роботу соціальних працівників, щоб навіть найамбітніші плани були реалізовані в області.