Деякі люди вважають, що добрі вчинки робляться тихо. Але ми думаємо, що про них необхідно говорити щоб надихнути інших примножувати добро. Тому сьогодні хочемо розповісти про одну з гуманітарних інціатив Благодійного фонду “Нехай твоє серце б’ється” , яку було б дуже складно реалізувати без допомоги Nova Poshta Humanitarian.
Нам вдалося дуже плідно попрацювати. Тільки протягом вересня консультанткою з координації евакуації та підтримки пацієнтів під час військових дій в Житомирській області та командою волонтерів БФ “Нехай твоє серце б’ється” було відправлено близько трьох з половиною тон гуманітарної допомоги нашим захисникам, які героїчно боронять кордони України, а також людям, які перебувають у вразливому становищі та потрапили у складні життєві обставини. Серед них: внутрішньо переміщені особи, люди з невиліковними хворобами, малозабезпечені сім’ї, люди похилого віку з інвалідністю та інші категорії населення, які опинилися в скрутному становищі внаслідок війни.
Дякуємо Nova Poshta Humanitarian за плідну співпрацю у доставці гуманітарних вантажів та спільну допомогу всім, хто її дійсно потребує! Без вас нам було б набагато важче робити добрі справи. Разом до перемоги.
_________________________________________________________________
Компонент 303М. “Адвокація розширеного пакету послуг у сфері ВІЛ та ТБ на регіональному рівні, в умовах воєнного стану” CO «Light of Hope»/БО «Світло надії»