У темні часи війни, коли панує безнадія та відчай, людям дуже важлива
підтримка та допомога. Волонтери, як справжні воїни добровольчого батальйону, гідно б’ються на гуманітарному полі бою, щоб допомогти всім, хто цього потребує. Їхніми головними противниками виступають голод, холод, страх, сльози, біль втрати (втрати дому та близьких), криза, безробіття…
Працюючи 24/7, вони роблять цей світ кращим та борються зі злом, приймаючи виклики від життя. Завдяки волонтерській діяльності Благодійним фондом «Нехай твоє серце б’ється» лише за перший рік повномасштабної війни:
✅️організовано роботу опорного гуманітарного штабу для подальшого поширення допомоги по Житомирській області;
✅️організовано пункт видачі допомоги для ВПО, підрозділам ЗСУ, ТРО та
добровольчим формуванням;
✅️залучено 80 тонн гуманітарної допомоги на загальну суму 3 651604 грн.;
✅️залучено та надано гуманітарну допомогу для пацієнтів 10 медичних закладів Житомирської області; вихованців 3 дитячих будинків, 2 гуртожитків, де знайшли прихисток ВПО, 7 підрозділів Збройних сил України, 3 добровольчих формувань;
✅️допомогу у вигляді продуктових, гігієнічних наборів та одягу отримало близько 40 тис. людей, серед яких – ВПО, люди з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні сім’ї.
Цифри, дійсно, вражають! Чи можете ви уявити, скільки залучають та надають гуманітарної допомоги всі волонтери нашої держави, якщо в Україні нараховують більше, ніж 3000 благодійних організацій? Та що там для них знайти та доправити звичайні підгузки чи дитячі суміші, якщо українські волонтери спромоглися купити СУПУТНИК!
Люди з космічно великим серцем, сталевими нервами та щирою українською душею заслуговують на вдячність від кожного та кожної. Цінуймо підтримку від небайдужих людей! Допомагаймо одне одному!
Разом ми сила! ?
Слава Україні та всім, хто наближає нашу ПЕРЕМОГУ!??