Випускники школи волонтера Райківської виправної колонії №73 отримали почесні відзнаки від команди Благодійного фонду «Нехай твоє серце бється».
З метою організації профілактики ВІЛ/СНІДу серед засуджених, та надання допомоги ВІЛ-інфікованим, продовжується робота проекту «100% Життя», в рамках якого на початку року із засуджених установи, що виявили бажання пройти навчання за програмою, було створено волонтерський рух направлений на профілактику ВІЛ-інфекції серед засуджених установи, формування прихильності до АРВ-терапії, мотивування людей на проходження тестування на ВІЛ. 
Крім навчання волонтерів, психологом установи та соціальними працівниками БФ «НТСБ», проводиться консультування засуджених, організація занять у групах самодопомоги та участь у програмі по протидії наркозалежності «12 Кроків».
Волонтери пройшли навчання за темами «Вололнтерський рух», «Профілактика соціально-небезпечних захворювань», «Зменшення шкоди», « Основи консультування за принципом рівний-рівному» та «соціальна адаптація.
В кінці тренінгового курсу було підведено підсумки рівня знань волонтерів, та відбулося урочисте вручення сертифікатів про проходження програми.
У рамках програми забезпечено проведення інформаційних занять для співробітників установи з метою підвищення інформативності з питань профілактики і лікування ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань.