Благодійну допомогу у вигляді 30 електрочайників та 55 харчових наборів для пацієнтів стаціонару було передано до КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» ЖОР під час робочої зустрічі.
Зменшення тягаря туберкульозу залишається одним з пріоритетних напрямків у роботі нашої організації.
Ми точно знаємо, що лише системний, мультидисциплінарний підхід дає можливість ефективно реагувати на виклики, пов’язані з розповсюдженням епідемії ТБ. Саме тому ми вже багато років поспіль співпрацюємо з Житомирський Обласний Протитуберкульозний Диспансер. І регулярні робочі зустрічі є невід’ємною частиною нашої співпраці.
На цей раз ми спільно опрацювали ключові питання щодо удосконалення маршруту пацієнта, особливості соціального супроводу хворих та окреслили напрямки взаємодії на 2022 рік.
«Продовжуємо рухатись у напрямку наближення соціальної допомоги до пацієнтів з туберкульозом », – зазначила Наталія Нагорна, директорка Благодійний фонд “Нехай твоє серце б’ється” під час передачі благодійної допомоги, яку вручила разом з командою БФ «НТСБ», в яку ввійшли : Ольга Вышетравская– керівник проекту “100% Життя”, Городня Інна– координаторка відділу з супроводу лікування ТБ та Наталія Кондратюк– фахівець із закупівель.